Slovensky | English
Infomail: fio@fio.sk

Úvod > O nás > Média > Tlačové správy > Fio banka vydáva vlastné bezkontaktné karty MasterCard a Maestro

Fio banka vydáva vlastné bezkontaktné karty MasterCard a Maestro

21.7.2014 14:27

Fio banka odteraz ponúka na Slovensku širokú škálu vlastných platobných kariet MasterCard a Maestro. Klienti s nimi môžu platiť bez poplatkov za tovar a služby alebo využiť zdarma prvý výber v mesiaci z ľubovoľného bankomatu.

Klientom sú po novom k dispozícii embosované debetné karty MasterCard alebo neembosovaná karta Maestro. Strieborné karty Business sú určené pre podnikateľov. Náročnejší klient si môže vybrať medzi kartami Gold a Platinum a pre fanúšikov inovácií Fio banka pripravila bezkontaktnú platobnú nálepku Sticker PayPass. K osobnému, podnikateľskému či sporiacemu účtu v eurách alebo českých korunách, je vydávaná úplne zdarma karta MasterCard Debit PayPass a je možné o ňu požiadať na každej pobočke alebo v internetbankingu. Všetky typy kariet sú bezkontaktné a umožňujú rýchle a pohodlné platenie položiek do výšky 20 eur bez nutnosti zadávať PIN.

Výhodou platobných kariet Fio banky je možnosť platiť za tovar a služby úplne bez poplatkov alebo využiť vždy prvý výber v mesiaci zdarma, z ktoréhokoľvek bankomatu na svete. Alternatívou k výberom z bankomatov je služba Cashback, vďaka ktorej získate hotovosť pri platbe v obchodoch, ktoré službu podporujú.

Okrem platobných kariet pripravila Fio banka pre svojich klientov taktiež štýlovú nálepku Sticker PayPass so zabudovanou bezkontaktnou platobnou technológiou, ktorú je možné nalepiť na akýkoľvek predmet, napr. na zadný kryt mobilného telefónu.
Nové karty MasterCard a Maestro vydáva Fio banka v spolupráci s procesingovým centrom DanubePay, ktoré bude zabezpečovať komplexnú správu kariet, a spracovanie transakcií.

„Vydávanie vlastných platobných kariet vnímame ako logický a významný krok ku skvalitňovaniu služieb pre našich klientov, ktorí vďaka nim môžu platiť úplne zdarma alebo využiť prvý výber z akéhokoľvek bankomatu bez poplatku. V tomto roku sa môžu klienti Fio banky tešiť i na ďalšie nové služby, napr. úverové produkty alebo na otvorenie našich ďalších pobočiek," uvádza k zavedeniu platobných kariet Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.


Dozor nad Fio banka, a.s. vykonává Česká národní banka.
Prehlásenie


e-Broker

Prihlásiť sa | Demoúčet

Internetbanking

Prihlásiť sa | Ukážka

Smartbanking

Stiahnuť | Ako aktivovať


SLEDUJTE NÁS

Facebook Twitter YouTube

Kurzový lístok

NákupPredaj
CZK25,9589724,59403
USD1,102101,03789
GBP0,885570,83398
CHF1,003080,94464
PLN4,440644,18196

Kompletné informácie tu